Side titel

Bach Blomster Remedier

Indhold

Bach Blomster Remedier

Den originale Bach Blomsterterapi, er kendt og skattet af tusinder af mennesker verden over. Den blev udviklet i begyndelsen af det 20.århundrede af den engelske læge Edward Bach.

KirstenCarlsen_-5432-2

Edward Bach mente, at årsagen til alle sygdomme skal søges i sjælen. Ubevidste følelser og holdninger skaber sjælelig konflikter, og bearbejdes disse ikke, kan de senere blive til fysisk sygdom.
Gennem sit intuitive arbejde med vilde planter fandt dr. Bach frem til 38 blomster, som med deres lægende egenskaber dækker hele det menneskelige spektrum af ubalancer, og som hver især repræsenterer en sjælelig kvalitet.
Ved at indtage udtræk af disse blomster kan ubalancer og blokeringer reharmoniseres, og man hjælper organismen til at helbrede sig selv.
Sundhed er afhængig af at være i harmoni med sjælen.
Vores sjæl er fuldkommen, alt hvad den fortæller os er til vores eget bedste.
Det er afgørende at forstå den egentlige betydning af sundhed og sygdom.
Sundhed er vores følelses arv, vores ret. Det er den fuldkomne forening af sjæl, sind og krop.

Bach Blomster kan bruges af alle, lige fra spædbørn, børn, voksne og til dyr.
Der er ingen bivirkninger.

Jeg vil gennem personlig samtale/terapi, finde frem til en individuel sammensætning af Bach Blomster remedier, som er homøopatiske. Dråberne laves i en 30 ml pipetteflaske, der indtages 4 dråber 4 gange dagligt, eller efter anvisning.

Ofte bruges Bach Blomsterterapi til at understøtte, zoneterapien, Kranio-Sakral terapien, og healing, som et godt supplement mod balance og helhed.

  • Remedierne er fantastiske til børn der har brug for hjælp til indre ro, fred og søvn.
  • Remedierne er fantastiske til dig der vil noget godt for, dit følelsesliv, din krop og sjæl.
  • Remedierne er fantastiske til dig, der ønsker personlig og spirituel udvikling.

Ved at indtage Bach Blomsterremedier påvirkes sindet positivt, til at få større bevidsthed om, hvad der personligt skal arbejdes med, for at blive sin egen sjælsenergi og leve som den, man egentlig har lyst til at være, og dybest set er.

Til top