Side titel

Healing

Indhold

Healing

Healing er en meget blid og behagelig behandlingsform,KirstenCarlsen_-5414 der er baseret på energiformidling, harmonisering og afbalancering af kroppens livsenergier.
Med healing kan fysisk og psykisk blokering genoprettes. Kroppen ses som et kort, et atlas over bevidstheden.

Med mine hænder arbejdes der med kroppens energifelter. Healingen afbalancerer energien, den fordeler sig og flyder frit, som en “energispiral”, der skaber en kædereaktion. Dvs. energicentrene (chakrene) fyldes med energi.

Healing er at vende tilbage til vores naturlige tilstand af balance og helhed.

Healing er velegnet til at løsne op for følelsesmæssige blokeringer og giver fysiske bedring.
Energifelterne har en tæt relation til vores krop, vore tanker og følelser. Æterlegemet ligger tæt på den fysiske krop. Uden på dette ligger astrallegemet (følelserne) og herefter mental legemet (tankerne).

Du vil måske opleve en fornemmelse i kroppen af kulde/varme, en prikkende rislende eller snurren, og måske se farver eller billeder. Det vil sige, sanse dig selv som energifelt.
Ofte vil der være en følelse af afslapning, fred, kærlighed, glæde og fortrøstning.
Følelserne opstår gennem kontakten ved at få healing, men det er dig selv, der oplever at rumme disse positive kvaliteter og følelserne kan sikkert også komme frem i andre sammenhæng.
KirstenCarlsen_-5504

Healing kan også være en udviklingsproces. Her er der brug for, at du selv er aktiv i dit forløb mod balance og helhed. Klar til at se på dele af dit liv så som, følelser, traumer, uopfyldte behov, skuffelser, sorg, angst og andre uafklarede ting i dit indre.
Du kan understøtte din udviklingsproces ved hjælp af selvhealing, meditation og Bach Blomsterremedier. Jeg er behjælpelig med selvhealing og meditationsøvelser til hjemmebrug.


Alle kan have glæde af behandling.

Til top